Hartelijk welkom in Slovenie

Helia Reisorganisatie is DE koploper op het gebied van fiets- en wandelvakanties in Slovenië. Wij bieden een wijde keuze aan fiets - en wandelvakantie, variërend van rustige, ontspannende routes voor diegene die zelden meer dan 10 km wandelen of fietsen tot aan meer uitdagende routes voor diegene die zich graag extra inspannen.

Begin hier en nu! Bezoek onze beide sites: Fietsvakanties in Slovenië en Wandelen in Slovenië. Neem eens een kijkje om te zien wat wij u allemaal kunnen bieden. Vind een tour die aan uw verwachtigingen voldoet en ontvang advies voor de planning van uw vakantie van ons team van experts. Zij helpen u bij het op maat plannen van een actieve of ontspannende vakantie die aansluit bij uw persoonlijke voorkeur en budget. Tevens heeft u de mogelijkheid om bij ons hotelovernachtigingen en transfers in Slovenië te boeken. Nasvidenje – tot ziens in Slovenië, de zonnige kant van de Alpen!

Vanaf 4 April 2017 vliegt ook Transavia van Amsterdam naar Ljubljana!

Helia

Travel Agency L.T.D

Trubarjeva cesta 8
SI-4260 Bled  Slovenia
Tel.: +386 4 57 65 600
Fax.: +386 4 57 65 601
Cell Phone: +386 31 544 544

Skype: helia.travel.agency
e-mail to: info@helia.si

© Helia d.o.o. All rights reserved. Design by ideART
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.